Klänning! :D♥

Ja den här klänningen ska jag ha när min mamma och hennes kille Nicklas gifter sej :) va tycks? Jag har beställt den men den har inte kommit än men jag hoppas den kommer snart för jag vill proova! :D

Data vart trasig ♥

ja min data har varit trasig men nu är den hel igen :) Under dom här dagarna har jag vart på gröna lund (bilder kommer sen) min syster fyllt år och varit på gymnastik träningar :) Väldigt kul faktiskt, men i morgon börjar man skolan :O hoppas nya klasserna blir bra men det tror jag.♥
Vill haa!! :D♥

Grönalund i morgon med dom bästa! :D♥

Ja i morgon blir det att åka till gröna lund med Ebba Jennie och Emma
Jag hoppas och tror det kommer bli jätte kul♥
veckans blogg----> Isabel & Caroline
ps. hittar inte var man ändrar färg på länkningar.....

Skola? :)♥

Hejsan alla :)
jag har bara en fråga när börjar ni skolan? eller har ni börjat redan? själv börjar jag den 26:e såå skönt över en vecka kvar på sommarlovet :) men jag är lite "nervös" för nu när jag börjar sjuan ska jag byta till en annan skola (alla gör det) det är en grej som har införts i nykvarn nu (komunen där jag går i skola) så nu ska man byta skola när man börjar sexan men det införs ju i år så jag börjar i sjuan på den skolan :)Men våra klasser kommer inte se ut som dom gjorde förut utan dom har blandat alla elever från alla tre skolor så nu har vi nya klasser , hoppas det blir bra :)
Veckans blogg :)---------> Caroline & Isabel

Melon konst! :)♥

Veckans blogg! :) ---------> Isabel & Caroline

Vinnaren är Dragen :)♥

Vi säger grattis till Caroline & Isabel som vann veckans blogg! :) (klicka på bilden för att komma till deras blogg! :D)

Veckans blogg! :)

Ja nu har jag tänkt att börja med veckans blogg :)
Vinnare kommer att bli länkad i slutet av alla mina inlägg i en vecka :D (denna vecka kommer jag kanske vara borta onsdag till fredag)
Det enda du behöver göra är att kommentera inlägget , desto fler kommentarer desto lättare är det att vinna
Vinnare drar jag i morgon kväll♥
Lycka till! :)♥

Vill se!!!! :D

Jag vill verkligen se den här filmen!! :D någon mer än jag?♥

Drömmarnas badhus :)♥

Kolla villket drömmbadhus!! :D
Badhuset ligger tyvär inte i sverige utan i Beijing men visst vore det kul att vara där? :)

Svaret! :)

Glömde att säga i förra inlägget att A var den billiga och B den dyra men själv tycker jag att A  var snyggare ;)
Jaha idag är det fredagen den 13 :S Får väll hoppas att det inte händer något :) men man vet aldrig....

Söta videoklipp! :D

Här kommer några väldigt söta videoklipp!! :)♥

Rättsvar! :)♥

Ja som ni flesta gissade var B den dyra! :) men här kommer en ny kanske lika lätt som den förra men jag vet inte riktigt :)
Villken är den dyra A eller B? :)
:)♥

Vad tror ni? :)♥

Villken tror ni kostar 2787kr och villken kostar 149kr? :)
:)♥

Knasig bro? :)♥

Ja kan det vara den knasigaste bro någonsin? Det vet jag inte men designen på bron är väldigt annorlunda och knasig. Man ville ha en bro som kopplar samman Kina och Hong Kong och den här tokiga designen är gjord av NL architects. Bron kallas för pearl river necklace bridge och har en väldigt smart anledning till varför den ser ut som den gör :)
Grejen är att i hong kong är det vänster trafik och i Kina är det höger trafik så det hade blivit kaos om man försökt bygga en "vanlig" bro, men personligen tycker jag detta var en rolig och snygg lösning på problemet vad tycker ni? :)
Bron är inte byggd men jag hoppas på att den byggs för skulle det inte vara coolt att åka över en sådan bro? inte för att jag tror att jag någonsin skulle åka på den för har så kallad "Broskräck" haha ja låter kanske lite knasigt men man vet aldrig någon gång i framtiden kanske det har gått över? :) man får väll hoppas :G<3

RSS 2.0